среда, 28. април 2010.


Orlando „počistio“ Šarlot


Orlando se plasirali u drugu rundu plej-ofa posle četvrte pobede nad Šarlotom. Finiks je poveo sa 3:2 protiv Portlanda, dok je u seriji Milvoki – Atlanta 2:2.


Orlando je postao prva ekipa koja se plasirala u drugu rundu plej-ofa NBA lige pošto su slavili protiv Šarlota sa 99:90, sa ukupnih 4:0 u seriji. Finiks se nalazi na korak od prolaza pošto je savladao Portland sa 107:88 i sada vodi sa 3:2. Milvoki je uspeo na svom terenu da pobedi Atlantu sa 111:104 i da izjednači na 2:2.
Vins Karter je predvodio ekipu sa Floride sa 21 poenom, dok je Džamir Nelson postigao 18, a Rašard Luis 17 poena. Ekipa Šarlota uspela je da zadrži Dvajta Hauarda na samo šest postignutih poena (plus 13 skokova). Ono što je zabrinulo trenera Orlanda Stena van Gandija nije bila slaba efikasnost njegovog centra, već to da je Hauard četvrtu uzastopnu utakmicu završio ranije zbog šest faulova. Najbolji u poraženoj ekipi bio je Tajrus Tomas sa 21 poenom, dok je Džerald Valas ubacio 17 poena. Uspeh Orlanda leži i u tome što je Stiven Džekson zadržan na sam osam poena, uz ukupan šut iz igre 2-11.

Нема коментара:

Постави коментар